No tens cap producte a la cistella.
CARLES ANDREU Cava Rosat Brut
Cava Rosat Brut en ampolla 75 cl.
Varietat raïm : trepat 100%
Elaboració del vi base: Fermentació a 15ºC de temperatura durant deu dies, desprès d’una maceració en fred amb les pells per extreure el color i les aromes varietals.
Elaboració del cava: Segona fermentació en ampolla a 14 ºC i criança en les mares durant quinze mesos.
Productor: Celler Carles Andreu - Pira
Varietat raïm : trepat 100%
Elaboració del vi base: Fermentació a 15ºC de temperatura durant deu dies, desprès d’una maceració en fred amb les pells per extreure el color i les aromes varietals.
Elaboració del cava: Segona fermentació en ampolla a 14 ºC i criança en les mares durant quinze mesos.
Productor: Celler Carles Andreu - Pira
Referència:
CAVA ROSAT CARLES
Disponibilitat: Disponible
8,15 €
Més detalls
Vins | Cava i Xampany |
---|---|
Licor | - |
Marca | - |
Propietats | - |
Envàs | - |
Ingredients | - |
Conservació | No apte per a embarassades. |